fbpx

Smart time management

Timpul a fost dintotdeauna un subiect important al filozofiei, artei, poeziei, ştiinței şi, mai nou, al afacerilor. Există păreri împărţite în ceea ce priveşte acest concept, motiv pentru care este dificil de a da o definiţie clară şi lipsită de controverse. Totuşi, indiferent din ce perspectivă privim timpul, suntem cu toţii de acord că timpul este continuu, ireversibil şi aduce o măsură a schimbării permanente din vieţile noastre.

Iar dacă ne gândim mai bine, ne dăm seama că timpul este cea mai deosebită resursă dintre toate: este permanent dar și limitat, este scump dar nu poate fi cumpărat, este insuficient dar nu poate fi multiplicat, este peste tot în jurul nostru dar de neînlocuit, iar pierderea sa nu poate fi asigurată de nicio companie de asigurări de pe glob! Timpul este unul dintre puţinele ”daruri divine” împărţite în mod democratic: este al tuturor şi, deşi aparent egal, îl folosim în mod diferit, conducându-ne spre traiectorii diferite în viaţă.

Programul “Smart time management” este un program de training customizat și interactiv, care se desfășoară pe durata a 2-3 zile (în funcție de mărimea echipei).

Programul beneficiază de follow-up săptămânal inclus timp de 3 luni și poate fi completat de un pachet minim de 6 sesiuni individuale de Business Coaching.