fbpx

Recrutare

Formarea și dezvoltarea unei companii se bazează în principal pe oameni, ei fiind cei care creează strategiile, stabilesc obiectivele și aduc performanța viitoarei activități. În aceste condiții, recrutarea și selecția de personal reprezintă un proces esențial, “piatra de temelie”.

Prin serviciile de recrutare și selecție de personal, compania Neva Training vine în întâmpinarea clienților cu un suport consistent în identificarea celor mai potriviți candidați în funcție de nevoile fiecărei organizații. Suntem orientați spre descoperirea competențelor și abilitaților, dar știm și cât este de important să descoperim potențialul, atitudinea, motivația, precum și abilitatea de integrare într-un colectiv nou.

Metoda de lucru

  • Identificare profil candidat.
  • Market research din surse variate: baza națională Neva Training, site-uri specializate, recomandări, cercetare de piață, networking.
  • Interviul candidaților: folosirea unei metodologii combinate, ce utilizează interviul comportamental, metoda STAR (situation-task-action-result), role play, diverse chestionare psihologice (identificare factori motivatori, competențe interpersonale, stil de personalitate, răspuns în fața conflictului).
  • Asigurarea listei scurte, la finalul a 3 interviuri per candidat final.
  • Oferirea raportului de recrutare pentru fiecare candidat final.

Mai mult, aducem o abordare inovativă în procesul de recrutare și selecție, venită nu doar din nevoia de a oferi angajatorului cei mai potriviți candidați, ci și din dorința de a asigura suport în perioada de probă, pentru o integrare rapidă și completă a noului angajat. Din acest motiv, completăm procesul de recrutare cu cel de Seminar de Inducție și Coaching în teren, convinși fiind că, doar în acest mod, prelungirea perioadei de probă aduce siguranță maximă pentru viitorul angajat în cadrul organizației.