fbpx

Public Speaking

În mediul competitiv de astăzi, abilitatea de a realiza o prezentare reușită în fața colegilor a devenit o cerință fundamentală. Oamenii vor să vadă prezentări scurte, clare, concise și convingătoare, care să le ofere impactul emoțional și cognitiv așteptat. De aceea, prezentatorii au nevoie să știe cum să ofere mesajele dorite folosind toate căile de comunicare, pentru a se conecta emoțional cu publicul, pentru a crea interactivitate și pentru a convinge audiența să recomande produsele prezentate. Nimeni nu vrea să piardă timpul, să se plictisească sau să adoarmă în timp ce ascultă un prezentator netalentat! Iar “talentul” provine nu doar din fidelitatea textului pe care îl rosteşti, ci și din pasiunea cu care o faci!

De talentul cu care vei reuși să prezinți informaţii medicale, să combini optim partea teoretică cu cea practică, să acaparezi publicul cu speech-ul și emoția deopotrivă, depinde cât de des vei fi invitat și preferat la diverse evenimente medicale.

Programul de training ”Public Speaking for doctors” oferă fiecărui medic participant la curs oportunitatea de a descoperi cele mai importante tehnici de gestionare emoțională, alături de modalitățile de succes pentru conectarea reală cu auditoriul. Acum, atingerea obiectivelor stabilite pentru fiecare eveniment medical devine posibilă!

Programul ” Public Speaking for doctors” este un program de training customizat și interactiv, care se desfășoară pe durata a 2 zile, în echipă sau individual.

Programul beneficiază de follow-up săptămânal inclus timp de 3 luni și poate fi completat de un pachet minim de 6 sesiuni individuale de Business Coaching.