fbpx

Vânzarea emoțională

Bănuiesc că ești deja om de vânzări și te întrebi ce ar mai fi de învățat. Cu siguranță, nu tehnici de vânzări. Vei învăța, în schimb, că toate tehnicile învățate, traduse în diverse comportamente (de la un simplu zâmbet, până la modul de adresare a întrebărilor) nu îți sunt mereu la îndemână, nu par mereu naturale sau autentice. Poate pentru că nu au fost acceptate în totalitate și nu au corespondent interior?

Despre acest corespondent interior vom vorbi în acest curs, astfel încât să poți aplica în mod natural, armonios și autentic fiecare tehnică de vânzări pe care o cunoști sau o vei cunoaște. Parcurgând acest program, vei primi perspective noi ale felului în care te poți comporta în fața clienților, în activitatea ta de zi cu zi. Vei descoperi în acest curs evenimente integrate de IE și NLP, toate aduse în procesul de vânzare pe care îl desfășori zi de zi.

Programul “Vânzarea emoțională” este un program de training customizat și interactiv, care se desfășoară în regim open, pe durata a 2 zile (în funcție de mărimea echipei).

Programul beneficiază de follow-up săptămânal inclus timp de 3 luni și poate fi completat de un pachet minim de 6 sesiuni individuale de Business Coaching.