fbpx

Formarea Reprezentantului Medical

Încerci de multă vreme să te angajezi ca Reprezentant Medical și nu reușești. Aproape ai renunțat la idee pentru că ai descoperit că este ”imposibil” să pătrunzi într-o piață închisă, așa cum pare aceasta. Ți-au spus cei din jur că trebuie să ai ”relații” pentru un astfel de job sau ai fost personal la mai multe interviuri și ai aflat că a fost preferat un candidat cu experiență. Ești supărat, frustrat, demotivat, simți toată paleta de emoții negative care oprește orice alt demers.

De ce să te oprești?

Experiența noastră a demonstrat că ai nevoie de perseverenţă și pregătire, iar combinația optima între acestea este rețeta perfectă. În Romania, sunt angajați mulți Reprezentanți Medicali fără experiență (Neva Training se ocupă în special cu astfel de proiecte de recrutare), trebuie doar găsite acele companii care caută un anumit profil de candidat: fără formare în altă cultură organizațională, dar cunoscând specificul acestei meserii, motivat de dorința reală de a învăța și a se dezvolta în acest domeniu.

Și, cum sper că ești perseverent, auto-motivat și vrei să devii Reprezentant Medical, îți mai trebuie doar cunoștințe despre această meserie. Vino la cel mai profesionist, complet, cunoscut și accesat curs de Formare Reprezentant Medical din România!