fbpx

Control your personality

Te întrebi de ce nu reușești să relaționezi eficient cu toți cei din jur? Sigur ai descoperit că ai relații profesionale pe termen lung cu maxim jumătate dintre clienții din teritoriu, în cel mai fericit caz. În privința celeilalte jumătăți, îți spui fie că ”sunt clienți dificili”, fie că nu ai reușit încă să îi ”cucerești”. Ai dreptate, dificultatea apare însă atunci când te întrebi ”De ce?”

Răspunsul la această întrebare îl vei găsi în training-ul care abordează aspectul stilurilor de personalitate. Acest curs vine să ofere soluții pentru comunicarea eficientă cu toți clienții tăi, începând de la înțelegere, până la relaționare și vânzare. Este un training de comunicare, însă și un training de vânzări, este un training de dezvoltare personală, însă și unul de dezvoltare profesională, este un training care aduce încredere de sine, motivație și rezultate, cu implementarea imediată a informațiilor descoperite.A comunica eficient cu cei din jurul nostru a devenit în ultimii ani din ce în ce mai dificil din cauza vieții agitate, stresului și timpului care pare din ce în ce mai limitat. Astfel, a folosi modelele de personalitate devine o condiție esențială pentru un comportament perfect adaptat în fiecare etapă a gestionării comunicării și relaționării cu cei din jur.

Programul “Control your personaliy” este un program de training customizat și interactiv, care se desfășoară în regim open, pe durata a 2 zile.

Programul beneficiază de follow-up săptămânal inclus timp de 3 luni și poate fi completat de un pachet minim de 6 sesiuni individuale de Business Coaching.