fbpx

Comunicarea asertivă

Dacă vrei să parcurgi acest curs, înseamnă că simți nevoia să comunici mai eficient, mai ales în situații neplăcute sau de conflict. Ești în locul potrivit și la momentul potrivit! Noi știm că asertivitatea s-a dezvoltat ca o modalitate de adaptare la diverse situații purtătoare de tensiune si conflict. A comunica asertiv înseamnă a poseda un set de atitudini si comportamente învățate care au ca și consecințe pe termen lung îmbunătățirea relațiilor sociale, dezvoltarea încrederii, respectarea drepturilor personale, formarea unui stil de viață sănătos și îmbunătățirea abilitaților decizionale.

Fără niciun dubiu, comunicarea este elementul fundamental al existenței umane, fără de care nu ar exista viață socială. Asertivitatea iți susține drepturile, iți protejează spațiul personal și te învață să îți exprimi punctul de vedere, emoțiile și nevoile într-un mod potrivit din punct de vedere social, onest și direct, care te ajută să îți atingi obiectivele fără a leza emoțiile și nevoile celorlalți. Astfel, asertivitatea este o balanță între agresivitate și pasivitate pe de o parte, și obținerea beneficiului propriu cu respectarea nevoilor celorlalți pe de alta parte.

Programul “Comunicarea asertivă” este un program de training customizat și interactiv, care se desfășoară în regim open, pe durata a 2 zile.

Programul beneficiază de follow-up săptămânal inclus timp de 3 luni și poate fi completat de un pachet minim de 6 sesiuni individuale de Business Coaching.