fbpx

Academia de Vânzări

În calitate de Reprezentant Medical sau Reprezentant de Vânzări, eşti una dintre cele mai importante investiții umane ale companiei. Interacţionând cu partenerii companiei în teritoriu, primul tău rol este acela de a reprezenta onorabil imaginea organizației în faţa acestora. Cine te vede pe tine, vede organizaţia din care faci parte, motiv pentru care apariţia ta, dar mai ales comportamentul tău, trebuie să fie ireproşabile.

În acelaşi timp, rolul tău este acela de a crea, menține și ”crește” relația cu clienții companiei în teritoriu. A consolida un portofoliu de clienţi este o activitate permanentă şi de mare însemnătate pentru succesul companiei pe termen lung, care necesită multe abilităţi pe care le vei dezvolta de-a lungul carierei tale.

Important de reţinut este faptul că, în condiţiile schimbărilor mai mici sau mai mari de politică a sistemului medical, de portofoliu sau de instrumente de lucru, clienţii sunt cei care rămân. Astfel că, o grijă permanentă, o abordare profesionistă şi o relaţie la cel mai înalt standard business şi angajament, reprezintă reţeta de succes pentru fiecare companie farmaceutică. Din acest motiv, valoarea pe care o reprezinţi tu este inestimabilă.

Și dacă ai deja experiență în domeniul medical-farmaceutic, dar simți că ai putea performa mai bine și îți dorești cu adevărat evoluție și creștere profesională, ai nevoie de mai mult! De aceea, Neva Training îți oferă un program complex și integrat de pregătire care îți va asigura succesul mult dorit.

Programul ”Academia de Vânzări” este un program care se întinde pe durata a 4 luni și include 7 module de curs (1-2 zile de curs, individual și/sau în echipă):

  • Promovarea medicală
  • Vânzarea farmaceutică
  • Managementul performanței
  • Comunicarea rezonantă cu clientul
  • Pharma public speaking
  • Soluționarea obiecțiilor
  • Negociere pentru DA

Programul include 8 sesiuni individuale de Business Coaching online, pentru implementarea totală a informațiilor descoperite la curs și pentru a ne asigură succesul absolut!