fbpx

Pharma Public Speaking

În mediul competitiv de astăzi, abilitatea de a realiza o prezentare reușită în fața unui grup de medici sau farmaciști, ori în fața colegilor din organizație a devenit o cerință fundamentală. Oamenii vor să vadă prezentări scurte, clare, concise și convingătoare, care să le ofere impactul emoțional și cognitiv așteptat. De aceea, prezentatorii au nevoie să știe cum să ofere mesajele dorite folosind toate căile de comunicare, pentru a se conecta emoțional cu publicul, pentru a crea interactivitate și pentru a convinge audiența să recomande produsele prezentate. Nimeni nu vrea să piardă timpul, să se plictisească sau să adoarmă în timp ce ascultă un prezentator netalentat! Iar “talentul” provine nu doar din fidelitatea textului pe care îl rosteşti, ci și din pasiunea cu care o faci!

Programul de training ”Pharma Public Speaking” oferă fiecărui participant la curs oportunitatea de a descoperi cele mai importante tehnici de gestionare emoțională, alături de modalitățile de succes pentru conectarea reală cu auditoriul. Acum, atingerea obiectivelor stabilite pentru fiecare prezentare de grup devine posibilă!

Programul ”Pharma Public Speaking” este un program de training customizat și interactiv, care se desfășoară pe durata a 2-3 zile (în funcție de mărimea echipei).

Beneficiază de follow-up săptămânal inclus timp de 3 luni și poate fi completat de un pachet minim de 6 sesiuni individuale de Business Coaching.