fbpx

Personalitate, versatilitate și vânzare

A comunica eficient cu cei din jurul nostru a devenit în ultimii ani din ce în ce mai dificil din cauza vieții agitate, stresului și timpului care pare din ce în ce mai limitat. Astfel, a folosi modelele de personalitate devine o condiție esențială pentru un comportament perfect adaptat în fiecare etapă a gestionării comunicării și relaționării cu cei din jur.

Personalitatea reprezintă cadrul relativ al sentimentelor, gândurilor şi comportamentelor care conferă unicitate individului. Este esenţa caracterului, dezvăluită prin tiparele previzibile ale înclinaţiilor şi ale comportamentului, o colecţie a motivaţiilor, nevoilor şi preferinţelor noastre, care devine o schiţă a punctelor forte şi a slăbiciunilor noastre.

Aplicabilitatea modelelor de personalitate este extinsă în orice domeniu al vieții personale și profesionale, de la îmbunatățirea relației de cuplu sau comunicării cu copiii, până la optimizarea proceselor de vânzare, recrutare, leadership, coaching.

Programul “Personalitate, versatilitate și vânzare” este un program de training customizat și interactiv, care se desfășoară pe durata a 2-3 zile (în funcție de mărimea echipei).

Programul beneficiază de follow-up săptămânal inclus timp de 3 luni și poate fi completat de un pachet minim de 6 sesiuni individuale de Business Coaching.