fbpx

Negociere pentru DA

Negocierea este un talent, un har înnăscut, dar şi o abilitate dobândită prin experiență, formare şi învăţare; meseria de negociator este una de elită în afaceri, în politică sau în diplomaţie. O negociere bine condusă permite formarea unui consens pe care fiecare parte îl va păstra şi respecta, un consens care satisface propriile nevoi fără a le leza pe cele ale partenerului, care păstrează şi susţine relaţii bune între cele două părţi și economiseşte resurse materiale şi umane, atât în procesul negocierii, cât şi în urmarea acestuia. Negocierea se produce pe cel puțin două coordonate: obiectul negocierii și relația: în același timp, negocierea este oportună doar dacă se desfășoară într-un sistem de referință comun, cu avantaje percepute de ambele părți și cu posibilitatea ajungerii la ”un teren comun”.  Și, atât timp cât negocierea este purtată cu participarea conştientă şi deliberată a părţilor care caută împreună o soluţie la o problemă comună, abordarea implică o anumită etică şi principialitate.

Programul “Negociere pentru DA” este un program de training customizat și interactiv, care se desfășoară pe durata a 2-3 zile (în funcție de mărimea echipei).

Programul beneficiază de follow-up săptămânal inclus timp de 3 luni și poate fi completat de un pachet minim de 6 sesiuni individuale de Business Coaching.