fbpx

Leadership rezonant

Liderul adevărat impresionează. Acționează ca un veritabil magnet, are o aură, o carismă, un ceva greu de definit care te face să îl admiri, să îl respecți și să îl urmezi. Nu te mai întrebi de ce, pur și simplu o faci; și nu doar pentru că ți-a demonstrat că are viziune, strategie sau experiență, ci și pentru că el atinge ceva mai sensibil și mai profund în tine decât toate acestea: emoția.

Liderul adevărat știe cum să impacteze în cel mai potrivit mod starea de spirit a echipei; el nu transmite doar mesaje – transmite forță, energie pură și pasiune; transmite emoție – reală, constructivă și autentică.

Dacă vrei să fii un lider adevărat începe cu începutul: cunoaște-te pe tine însuți/însăți, învață să îți gestionezi sănătos emoțiile și comunică autentic – învață să fii Inteligent Emoțional!

Programul “Leadership rezonant” este un program de training customizat și interactiv, care se desfășoară pe durata a 2-3 zile (în funcție de mărimea echipei).

Beneficiază de follow-up săptămânal inclus timp de 3 luni și poate fi completat de un pachet minim de 6 sesiuni individuale de Business Coaching.