fbpx

Induction Seminar

Pentru fiecare angajator, prima lună lucrată de un angajat nou reprezintă o provocare aproape la fel de mare ca și pentru cel angajat. Oare cum se descurcă? Am făcut cea mai bună alegere? Nu trebuia oare să aleg o persoană cu mai multă experiență? Cât de bine înțelege el ce se petrece în piața pharma (dacă angajatul ales se află pentru prima dată în poziția de Reprezentant Medical) sau cât de bine se adaptează noului climat organizațional (dacă angajatul nou ales are deja experiență ca Reprezentant Medical).

În oricare dintre situații v-ați, puteți apela la ajutorul specializat al companiei Neva Training care oferă cel mai cunoscut și accesat program de formare Reprezentant Medical din România.

Programul “Induction Seminar” se adresează companiilor farmaceutice care nu au trainer intern și care au nevoie să ofere angajaților săi nou angajați toate cunoștințele necesare performării cu succes. Este un program de training customizat și interactiv, care se desfășoară pe durata a 2-4 zile (în funcție de numărul participanților și cerințele companiei angajatoare).

Programul beneficiază de follow-up săptămânal inclus timp de 3 luni și poate fi completat de un pachet minim de 6 sesiuni individuale de Business Coaching.