fbpx

Excelența în customer service

În calitate de Inginer Service, eşti o verigă extrem de importantă a companiei. Interacţionând cu partenerii companiei în teritoriu, primul tău rol este acela de a reprezenta onorabil imaginea organizaţiei în faţa acestora. Cine te vede pe tine, vede organizaţia din care faci parte, motiv pentru care apariţia ta, comportamentul tău, cunoștințele și abilitățile tale tehnice, toate trebuie să fie ireproşabile.

În acelaşi timp, rolul tău este acela de a crea, menține și ”crește” relația cu clienții companiei în teritoriu. A consolida un portofoliu de clienţi este o activitate permanentă şi de mare însemnătate pentru succesul companiei pe termen lung, care necesită multe abilităţi pe care le vei dezvolta de-a lungul carierei tale, alături de colegii din alte departamente.

Important de reţinut este faptul că, în condiţiile schimbărilor mai mici sau mai mari de politică a sistemului sanitar, de portofoliu sau de instrumente de lucru, clienţii sunt cei care rămân. Astfel că, o grijă permanentă, o abordare profesionistă şi o relaţie la cel mai înalt standard business şi angajament, reprezintă reţeta de succes pentru fiecare companie care vinde echipamente medicale. Din acest motiv, valoarea pe care o reprezinţi tu este inestimabilă.

Programul “Excelența în customer service” este un program de training customizat și interactiv, care se desfășoară pe durata a 2-3 zile (în funcție de mărimea echipei).

Programul beneficiază de follow-up săptămânal inclus timp de 3 luni și poate fi completat de un pachet minim de 6 sesiuni individuale de Business Coaching.