fbpx

Consultanță în marketing

Marketingul este peste tot. În mod formal sau informal , oamenii și organizațiile desfășoară un mare număr de activități care s-ar putea numi “marketing”. Marketingul bine făcut a devenit din ce în ce mai mult o componentă vitală pentru succesul în afaceri. Și ne influențează profund viața de zi cu zi. Marketingul este înglobat în tot ceea ce facem, de la hainele pe care le îmbrăcăm, la site-urile web pe care le vizităm și până la reclamele pe care le vedem la TV.

Succesul financiar al oricărei organizații depinde, adesea, de abilitatea în marketing. Toate celelalte departamente, precum producția, contabilitatea sau departamentul de promovare și vânzare nu vor conta prea mult dacă nu există suficientă cerere pentru acele produse, astfel încât firma să poată face profit și nu se găsesc strategiile potrivite pentru a crea nevoie și cerere.

Într-o industrie cu atât de multe particularități cum este industria farmaceutică, este de așteptat să apară o nevoie de particularizare a conceptului de marketing; marketingul farmaceutic este o subdisciplină relativ tânără a marketingului, dar de o importanţă majoră și actuală, care a cunoscut în ultimii ani o dezvoltare dinamică. Disciplina evidenţiază trăsăturile distinctive de aplicare a principiilor şi prevederilor marketingului în procesul activităţii farmaceutice, asistenţei farmaceutice şi de prestare a serviciilor farmaceutice. Facem referire la cele 3 categorii de produse: medicamentele, suplimente nutritive și dispozitive medicale.

Întrucât marketingul farmaceutic necesită atât de mult o abordare personalizată, Neva Training vine în sprijinul companiilor care au nevoie de suport, asigurând următoarele activităţi specifice de marketing (și conexe):

  • Crearea și livrarea strategiilor de promovare lunare
  • Crearea și livrarea planurilor de promovare lunare
  • Crearea și livrarea mesajelor promoționale ale produselor
  • Crearea și livrarea prezentărilor de produs pentru produsele beneficiarului (training medical)
  • Crearea și livrarea Brand planurilor lunare/trimestriale
  • Ajutor în crearea routing-urilor și alegerea clienților vizitați
  • Suport lunar pentru toți angajații beneficiarului, prin toate mijloacele solicitate: direct, telefonic, e-mail, Skype.

Marketingul bun nu este un accident, ci rezultatul unui efort atent de planificare și de execuție. Neva Training a demonstrat deja!