fbpx

Comunicare și vânzare în business-ul veterinar

Investiţia umană este cea mai importantă investiție a unui business. Orice spațiu ar deține un astfel de business, în orice zonă a orașului (cu mai mult sau mai puțin vad comercial), orice echipamente medicale de ultimă generație ar deține și oricât de prelungit ar fi programul de lucru, resursa umană este cea care va face întotdeauna diferența și care reprezintă piatra de temelie pentru succesul unui business.

Interacţionând cu clienții, proprietarii de animale în cazul acesta, dar și cu furnizorii, primul tău rol este acela de a reprezenta onorabil imaginea organizației în faţa acestora. Cine te vede pe tine, vede organizaţia din care faci parte, motiv pentru care apariţia ta, standardul profesional și comportamentul tău trebuie să fie ireproşabile.

Nu vom discuta pe parcursul acestui curs despre cunoștințele medicale sau dezvoltarea ta medicală/științifică, însă, vom descoperi și dezvolta toate abilitățile necesare în comunicarea și relaționarea eficientă cu proprietarul, precum și în vânzarea serviciilor și produselor, astfel încât organizația din care faci parte să își atingă obiectivele, iar business-ul vostru să fie unul de succes.

Programul “Comunicare și vânzare în business-ul veterinar” este un program de training customizat și interactiv, care se desfășoară pe durata a 1-2 zile (în funcție de mărimea echipei).

Programul beneficiază de follow-up săptămânal inclus timp de 3 luni și poate fi completat de un pachet minim de 6 sesiuni individuale de Business Coaching.