fbpx

Coaching online

În mediul corporatist a existat dintotdeauna ideea de dezvoltare a angajaților. Este și normal, dacă ne gândim că una dintre competentele de bază necesare unui bun Manager este legată de dezvoltarea de abilități și competențe pentru angajați prin toate programele posibile de dezvoltare legate de actualul sau viitorul post. Astfel că, toate organizațiile văd coaching-ul ca pe un instrument important de creștere a performanței individuale și organizaționale. Și dacă acest instrument ajută angajații să fie mai implicați în munca lor și mai motivați să-și îmbunătățească abilitățile, este cu atât mai bine.

Un proiect de coaching complet, ar trebui să urmărească toate activităţile desfăşurate de angajat. Câteodată însă, timpul sau distanța nu permite un ritm de coaching absolut necesar pentru succesul și evoluția dorită. De aceea, coaching-ul online ocupă în zilele noastre un loc din ce în ce mai generos în dezvoltarea noastră personală și profesională.

Neva Training asigură sesiuni individuale de business coaching online, cu durata de 2 ore fiecare, care asigură dezvoltare în toate ariile dorite și necesare de evoluție, customizate pentru fiecare poziție ocupată de persoana participantă la program.