fbpx

Coaching în teren

În mediul corporatist a existat dintotdeauna ideea de dezvoltare a angajaților. Este și normal, dacă ne gândim că una dintre competentele de bază necesare unui bun Manager este legată de dezvoltarea de abilități și competențe pentru angajați prin toate programele posibile de dezvoltare legate de actualul sau viitorul post. Astfel că, toate organizațiile văd coaching-ul ca pe un instrument important de creștere a performanței individuale și organizaționale. Și dacă acest instrument ajută angajații să fie mai implicați în munca lor și mai motivați să-și îmbunătățească abilitățile, este cu atât mai bine.

Variante de coaching în teren:

  • Sesiuni individuale de coaching cu Reprezentanții Medicali/Reprezentanții de Vânzări: se desfășoară în urma participării consilierului Neva Training la activitățile desfășurate de Reprezentantul Medical/Reprezentantul de Vânzări în teren (vizite la client sau prezentări de grup).
  • Sesiuni individuale de coaching the coach cu Regional Managerii: se desfășoară în urma participării reprezentantului Neva Training la sesiunea de coaching susținută de Regional Managerul companiei cu un Reprezentant Medical/Reprezentant de Vânzări.
  • Sesiuni individuale de coaching cu Trainerii Interni: se desfășoară în urma participării reprezentantului Neva Training la o secvență relevantă de training susținută de Trainerul companiei în fața Reprezentanților Medicali/Reprezentanților de Vânzări.
  • Sesiuni individuale de coaching cu Product Managerii: se desfășoară în urma participării reprezentantului Neva Training la o secvență relevantă de curs pentru implementarea strategiei, susținută de Product Manager în fața Reprezentanților Medicali/Reprezentanților de Vânzări.
  • Sesiuni individuale de coaching cu Farmaciștii/Asistenții de Farmacie: se desfășoară în urma participării consilierului Neva Training la activitățile desfășurate de Farmaciști sau Asistenți de Farmacie în farmacie.
  • Sesiuni individuale de coaching the coach cu Farmaciștii Diriginți: se desfășoară în urma participării reprezentantului Neva Training la sesiunea de coaching susținută de Farmacistul Diriginte cu un angajat din farmacie.